AKTUELLT

Kallelse till årsmöte

Årsmötet hålls tisdagen den 10 april klockan 17.30 på Luckan, Simonsgatan 8.

Alla är hjärtligt välkomna att delta i årsmötet.

Teaterbesök

Tisdagen den 10 april 2018 klockan 19 går vi tillsammans på Lilla Teaterns Sommarboken. Tove Janssons älskade klassiker skildrar den spirande vänskapen mellan en gammal farmor och en ung flicka. Den ena har redan levt sitt liv, medan den andra har ännu allt framför sig. I den musikaliska och lekfulla föreställningen ser vi Jessica Grabowsky och Sue Lemström i rollerna.

Anmäl ditt deltagande till  maria.ekman-kolari@dnainternet.net

senast den 15.3 och betala som bekräftelse 29 euro för teaterbiljetten på föreningens konto Aktia FI78 4055 5452 3136 66. Betalningen bör synas på bankkontot den sista anmälningsdagen.

Biljetterna delas ut på teatern före föreställningen fr.o.m. kl. 18.30.

Föreningen bjuder på ett glas bubbelvin I pausen.

Medlemskap

Ansökan om medlemskap i föreningen sker genom att anmäla både postadress och eventuell e-postadress till sekreteraren under adressen sekreterare(ät)teaterforeningen.fi.

Vill du som redan är medlem i föreningen i fortsättningen få dina medlemsbrev per e-post?

Meddela din e-postadress här, Tack!

Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: